Skip links

Vill ni stärka ert varumärke och samtidigt skapa stolta medarbetare?
Då är Plogga er grej.

Vill ni engagera företaget?

Vi kommer gärna och föreläser och genomför ett Plogga-event på plats. Ni får ett diplom för att ni har genomfört steg 1 i Plogga-utbildningen där ni garanterar att ha en skräpfri zon utanför er arbetsplats. I förlängningen ser vi gärna att ni blir en partner till Plogga och tillsammans med oss skapar ett renare Sverige.

Att vara partner till Plogga är ett sätt att ladda ditt varumärke med positiva värden. Att använda Plogga i er marknadsföring ger ringar på vattnet. Dagens konsumenter är trötta på företag som bara pratar om vad de gör för miljön utan att faktiskt kunna visa upp någonting konkret. Hör av dig till oss så berättar vi för dig hur du får använda Plogga för att stärka ditt varumärke.

Eftersom Plogga är beroende av er hjälp för att fortsätta göra bra saker för miljö och hälsa, så är vi på ständig jakt efter engagerade sponsorer.

Bli partner

Som partner till Plogga får du en unik möjlighet att använda Plogga när du kommunicerar både internt och externt för ditt varumärke eller bolag.

Vi kommer även och föreläser och hjälper er att bli en naturlig del av en av världens just nu hetaste miljö- och hälsorörelser. Hör av er så pratar vi partnerskap!

sv_SESvenska