Skip links

Våra miljöhjältar

Plogga-ambassadörerna är våra aktiva hjältar som ordnar återkommande Plogga-events världen över.

Bli Plogga-ambassadör

Plogga-ambassadörernas uppgift är att planera och genomföra officiella Plogga-event tillsammans med oss på Plogga. Eventen dyker upp som officiella event i vår eventkalender på Facebook.

Våra ambassadörer är en vild blandning av folkliga profiler och sport, hälso- och miljöhjältar. Erik Ahlström som var med och grundade Plogga är vår huvudambassadör då han är berömd både för sitt sport-och-hälsoengagemang och miljöarbete.

Vi söker ständigt efter fler engagerade ambassadörer som vill hjälpa oss att sprida Plogga i världen! Är det dig vi letar efter?

Tre olika nivåer

Det finns tre olika nivåer av Ambassadörsskap till Plogga. Alla börjar på Gram, och har möjlighet att klättra ända upp till Ton!

Gram

Du skapar ett Plogging-event på din hemort, runt din bostad eller arbetsplats. Vi hjälper dig att administrera, peppa och lägga upp bilder i ett Facebookevent som skapas via oss på Plogga. Läs mer om hur du som privatperson kan skapa evenemang och engagera ditt område för att bli GRAM-ambassadör.

Kilo

På den här nivån skapar du Plogga events på samma sätt som GRAM, men anordnar fler event. Du håller i 4-6 Plogga event/år och ansvarar för att administrera, peppa och lägga upp bilder i ett Facebookevent som skapas via oss på Plogga. Du kommer ha tillgång till vår Instagram och sända live under dina evenemang. Vi berättar gärna mer:

Ton

På den här nivån behöver du ha genomfört stegen för GRAM och KILO. Du kommer föreläsa, coacha föreningar, skolor och kommuner i att Plogga. Du genomgår en utbildning, får presentationsmaterial och hanterar dina ”egna” projekt. Vidare blir du redaktör på vår Facebook-sida och Instagram. Sugen?

Nyhetsbrev!

Ja tack! Jag vill ha nyhetsbrev via e-post från Plogga och genom att fylla i formuläret godkänner du vår integritetspolicy i enlighet med GDPR.

Kommande event

Det är roligt att Plogga i grupp! Delta i något av våra många Plogga event runtom i landet. Se mer i vår eventkalender på Facebook:

Donera

Du kan ge en enskild gåva!

För att vi ska kunna fortsätta göra skillnad för en renare miljö på land och i hav är vi supertacksamma om du vill donera till oss.

Swisha gärna en tjuga eller valfritt belopp för att stötta vårt arbete!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Dina donerade pengar går tillbaka till Ploggas projekt och till att fortsätta förbättra Plogga-plattfromen världen över.

123 202 55 18

sv_SESvenska