Skip links

Tävla och vinn

Häng med på en tokrolig utmaning ihop med Plogga och våra vänner på appen ActiveQuiz. Varje 200 meter du ploggar kommer en ny rolig quizfråga upp! Tävla om bio-biljetter!

Steg för steg – Så här gör du för att tävla!

  1. Hämta appen ”ActiveQuiz” – Klicka på den här länken
  2. Skriv in QuizCode: PLOGGA högst upp i appen. När du har appen nedladdad kan du, i mobilen, klicka på knappen nedan för att öppna direkt!
    https://www.activequiz.com
  3. Välj ett quiz och ”Starta”
  4. Ta med dig en påse och ge dig ut och plogga!
  5. Frågor kommer automatiskt varje 200 meter du ploggar
  6. För att kunna vinna biobiljetter – Registrera en profil i appen vid målgång. Lycka till!
Tävlingen i detalj

Häng med på en tokrolig utmaning ihop med Plogga och våra vänner på appen ActiveQuiz. Starta en quiz på 2 km i appen, lägg telefonen i fickan och en påse i handen. Varje 200 meter du ploggar kommer en ny rolig quizfråga upp! Tävla och vinn.

    • Om du vill kunna vinna priser behöver du registrera ditt resultat genom en profil i ActiveQuiz. Då får vi ta del av din mailadress!
TävlingsvillkorPlogga och ActiveQuiz står som gemensam värd för tävlingen. Alla som slutför en quizrunda i appen och kopplar resultatet till en kostnadsfri profil i appen har chans att vinna i och med sitt engagemang utifrån poäng. För att det inte ska handla om att få flest poäng så har vi på förhand valt ett antal vinstnummer utifrån placeringar på topplistan. Du har således lika stor chans till en vinst om du hamnar längre ner på topplistan. Vinster finns i form av biobijetter till ett värde av 150 kr. Tävlingen pågår från 1 april 2023 och minst till och med 30 september 2023 eller så länge denna information finns tillgänglig.

sv_SESvenska