Skip links

Bli medlem!

För att fortsätta hålla våra gator rena, få bort plast från naturen och få fler att röra på sig behöver vi DIG! Bli medlem i föreningen Plogga för att bidra till en renare och hållbarare värld med oss!

Som medlem får du:

  • Möjlighet att bli en aktiv Ploggare. För dig som vill engagera dig ideellt i hälso- och miljöfrågor finns flera olika sätt att bli en del av vår förening.
  • Hjälp med att sätta upp egna lokala event. Vi lägger tid och resurser på att marknadsföra eventet för att få med så många som möjligt. Vi erbjuder coachning för dig som organiserar eventet för att det ska bli mer effektfullt!
  • Inbjudan till gratis Plogga event på olika orter i Sverige
  • Regelbundna nyhetsbrev med senaste informationen om Plogga, workshops, Plogga-produkter, utbildningar, nätverksträffar och medlemsförmåner.
  • För dig som brinner lika mycket för Plogga som vi finns möjligheten att bli en Plogga ambassadör. Certifierade Plogga ambassadörer får en utbildning, blir del av ett större nätverk och får möjligheten att själva föreläsa om Plogga.
  • Genom att stödja vårt arbete som medlem får du tillgång till ett globalt nätverk av andra drivna och engagerade individer. Ta möjligheten att inspireras och skapa event med andra Ploggare genom vårt community!

Medlemsskap i föreningen Plogga kostar 100 kr/året eller 250 kr/året för familjemedlemsskap. OBS! Transaktionen går via Dinkurs som har designat formuläret, men din betalning går till föreningen Plogga.

Genom ditt stöd kan vi fortsätta kämpa för att sätta miljö- och hälsofrågor högt upp på samhällsagendan och göra Plogga till en aktivitet för alla. Hör gärna av dig till vår medlemsservice om du har några frågor om medlemskap – info@plogga.se

“ Vår vision är att skapa en av världens renaste länder där vi rankas som en av de friskaste genom att inspirera till att Plogga upp skräp och bidra till ökad fysisk aktivitet”

– Erik Ahlström, grundare av Plogga

Vilket engagemang passar just dig?

Det finns olika sätt du kan engagera dig i Plogga, beroende på om du är privatperson, företag eller organisation. Häng med så förklarar vi!

Företag

Vi kommer gärna och föreläser för er och era medarbetare och genomför ett Plogga event på plats. Ni får ett diplom för steg 1 i Plogga-utbildningen och i förlängningen ser vi att ni blir partner till Plogga och tillsammans med oss skapar ett renare Sverige.

Skolor

Motion främjar inlärning och vi hjälper er gärna att skapa stolta framtida miljöhjältar. Vi kommer och föreläser på idrott och hälsa-lektionerna och PLOGGAR med era elever. Vi har många spännande och lekfulla metoder för att genomföra det här momentet och göra det spännande och lärorikt. Barn och ungdomar som normalt inte är vana vid fysisk aktivitet, dom “lurar” vi igång genom vår moderna skattjakt. 

Organisation

Är ni en organisation som brinner för motion och/eller miljöfrågor? Ta gärna kontakt med oss så kan vi skapa spännande och livskraftiga samarbeten.

Kommun

Vilken kommun blir Sveriges första skräpfria zon? Vi kommer gärna och föreläser för er och genomför en PLOGGNING på plats. Ni får ett diplom för steg 1 i Plogga-utbildningen och i förlängningen ser vi att ni blir partner till Plogga och tillsammans med oss skapar ett renare Sverige.

Bli medlem här

sv_SESvenska