Skip links

Vi är Plogga!
Miljö- och hälsorörelsen från Sverige som städar upp världen!

Välkommen till Plogga!

Det är vi som är Plogga, en växande organisation och folkrörelse grundad i Sverige, där vi plockar skräp och joggar. Det går även lika bra att promenera, paddla, åka skateboard, cykla eller vad du själv föredrar för att röra dig.

Plogga och Plogging sprider sig som en löpeld över världen, och med hjälp av omtyckta ambassadörer och en rolig och lärorik plattform engagerar vi alla i en hälsosam skräpplockarvåg som räddar världen.

Här hittar du matnyttig information om nedskräpning och att Plogga. Vi berättar allt om hur vi hjälper dig som privatperson att arrangera officiella Plogga-event och om hur du och ditt företag kan få använda Plogga för att stärka ert varumärke och bli Plogga-partner. Är ni kommun eller skola? Vi kommer och Ploggar med er också!

Bli en miljöhjälte med oss!

Nyhetsbrev

Ja tack! Jag vill ha nyhetsbrev via e-post från Plogga och genom att fylla i formuläret godkänner du vår integritetspolicy i enlighet med GDPR.

Kommande event

Det är roligt att Plogga i grupp! Delta i något av våra många Plogga event runtom i landet. Se mer i vår eventkalender på Facebook.

Donera

Du kan ge en enskild gåva!

För att vi ska kunna fortsätta göra skillnad för en renare miljö på land och i hav är vi supertacksamma om du vill donera till oss. Dina donerade pengar går tillbaka till Ploggas projekt och till att fortsätta förbättra Plogga-plattfromen världen över.

Swisha gärna en tjuga eller valfritt belopp för att stötta vårt arbete!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

123 202 55 18

Sponsorer

Våra stolta företagpartners och miljöhjältar!

Smakis_logo_payoff

Sociala Media

Gilla oss på Facebook för att få uppdateringar om Plogga-event, föreläsningar och för att få kontakt med andra Ploggare. Följ oss även gärna på Instagram för att hänga med i svängen!

sv_SESvenska